Frakt & leverans

Hos oss får du alltid fri frakt på din order oavsett ordervärde. Vi på Epic Pop Shirtz vill att du som kund alltid ska ha möjlighet att lägga en beställning hos oss på din favorittröja utan att betala extra. Förutom att ge dig fri frakt på din beställning vill vi även att du ska ha den snabbt hemma. Våra mål är att få din beställning levererad inom 1-3 dagar (Sverige) eller 3-5 dagar (Europa). I Sverige skickar vi våra beställningar med Postnord och i övriga Europa med UPS. Tänk på att leverans till mindre orter kan ta upp till 2-3 dagar extra.

En bit ner på denna sida hittar du mer information om leverans och betalning  Leverans sker inom 30 dagar såvida det inte står något annat på produktsidan. Förutom priset kan det finnas extra kostnader för frakt. Om detta skulle vara fallet så kommer du alltid att se detta tydligt i kassan. Normalt tillkommer inga extra avgifter då vi erbjuder fri frakt i Sverige. På Epicpopshirtz.com kan varor märkas med leveransindikering.

Vi förbehåller oss rätten att annullera/avbryta produkter som inte kan levereras i din beställning med ett prisavdrag för detsamma. Om du vill beställa en annan, likvärdig artikel kan detta göras i en ny beställning. Om du vill avbryta en vara på grund av leveransförsening är det möjligt tills varorna har genomförts, dvs. faktura eller fraktdokument har skapats. Delleveranser sker endast på din begäran och kan medföra ytterligare fraktkostnader för dig. Det är alltid ditt ansvar att se till att adressen du angav vid beställningen är korrekt. Skulle vi ta emot felaktiga uppgifter som gör att ditt paket inte kommer fram ligger ansvaret hos dig som kund. 

Det går inte att avbryta eller ändra i en redan lagd beställning. Vårt lager jobbar snabbt med att få ut alla beställningar i tid. Om du önskar ångra din beställning görs detta enklast i en vanlig retur enligt ångerrätten.