Ångerrätt hos Epic Pop Shirtz:

När du handlar på Epic Pop Shirtz har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd, ej monterad eller ej skadad . Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess originalförpackning. Tänk på att alltid skydda originalförpackningen vid retur. Om originalförpackningen eller varan är förstörd på sådant sätt att vi inte kan sälja produkten vidare kommer vi att debitera er för detta. Detta gäller också produkter med plombering. Är denna bruten gäller ej returrätten.
Observera att det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar. Därefter ska produkten skickas till oss inom 14 dagar efter du meddelat oss och mottagit en retursedel. Om produkten inte skickas inom 14 dagar har vi rätt att debitera alternativt skicka tillbaka produkten. Fraktkostnaden för både retur till oss och dig som kund kommer att debiteras.

När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten, vilket är 49 kr för små paket (exempel vikt under 5 kg) och 149 kr för stora paket (exempel vikt över 5 kg) – gäller ombud/ej home delivery & företagspaket. Övriga kostnader och kostnad för varan till dig kommer att återbetalas. Återbetalning och kreditering av din retur görs inom 20 arbetsdagar det att vi har mottagit och godkänt din retur. För tyngre eller skrymmande gods tillkommer även en kostnad enligt aktuell frakttabell. Om ditt paket har erlagts en fraktavgift hos oss återbetalas ej denna. Återbetalning gäller endast det sammanlagda priset på produkt(erna). Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som valdes vid beställning av ordern. Vi rekommenderar dig att alltid kontakta oss innan varan sänds i retur, oavsett returorsak.

Vid ej uthämtat paket:

Vi debiterar 240 kronor för ej mottagna varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss. Om detta inte görs kommer paketet gå i retur till oss efter 14 dagar och du debiteras för returfraktkostnaden. Denna summa är för frakt- och administrativa kostnader. Betalas inte denna kostnad, lämnas kravet till inkasso.

För tyngre eller skrymmande gods tillkommer även en kostnad enligt aktuell frakttabell. Om du har valt faktura som betalningsalternativ är det viktigt att du kontaktar Klarna för att undvika eventuell påminnelseavgift och dröjsmålsränta. Ersättning av outlöst paket skickas genom faktura via Klarna.

Byte av vara:

För att utföra ett byte hos oss lägger du enkelt en ny beställning på den vara som du vill byta till. För den produkt du har hemma och ska tillbaka till oss hjälper vi dig med retursedel.

När vi mottagit din retur på produkt som ska bytas kommer den genomgå granskning. När den är godkänd kommer din första beställning att krediteras/återbetalas helt. Då är det endast din nya beställning som gäller.

Ett byte kan endast utföras 1 gång per köp.

Undantag från ångerrätten:

Vid köp av en produkt som tillverkas speciellt för dig och enligt dina specifika önskemål gäller inte ångerrätten. Exempel på detta är om du köper en soffa med ett specifikt tyg som sedan tillverkas just för dig. Vid beställning av en specialtillverkad vara kommer vi att kontakta dig för godkännande innan ordern expedieras.

Du har inte ångerrätt om du beställt en vara som tillverkats enligt dina anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel. Observera att det enligt lag är du som ska betala för returfraktkostnaderna av produkten samt se till att den kommer fram till oss (Vi rekommenderar Postnord för Sverige).

Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Öppet köp gäller ej på presentkort.

Så här gör du en retur av order i vår webbutik:
1. Kontakta vår kundtjänst och be om en returfraktsedel, hello@epicpopshirtz.com
2. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig.
3. Returnera varan till Epic Pop Shirtz med hjälp av den returfraktsedel ni fått skickad till er.

Obs: Vi tar inte emot returer som är gjorda på egen hand utan förvarning till oss! En retursedel måste alltid skickas ut av oss om ingen annan överenskommelse är gjord.

Vid retur hjälper vi er med returfraktsedel. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund alltid för returfrakten. Returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar. Returer sker vanligtvis på samma sätt som varan transporteras till er. Undantag kan ske om ni önskar att returnera enbart en del av er beställning.

Retur av små paket: 
Vid retur av mindre paket som du hämtat hos ditt ombud, returneras paketet hos samma ombud. 

Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär här.