Om Epic Pop Shirtz

Vi på Epic Pop Shirtz lever med ett brinnande intresse av smarta och snygga kläder. Butiken grundades 2020 och är ett svenskt företag med säte i Stockholm. Vårt stora fokus ligger i att kunna erbjuda snygga, trendiga produkter inom mode till ett mycket förmånligt pris online. Vårt team jobbar därför noga med kända etablerade fabriker globalt.

Med nyfikenhet studerar vi dagligen nya trender i allt från sociala medier till mässor runt om i Sverige och Europa. Genom att också hålla nära samarbeten med bloggare och frekvent närvaro i sociala medier har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse av presenttips. Något som gör att vi kan tillfredsställa alla typer av behov och nivåer med vårt sortiment. 

Historia

Epic Pop Shirtz grundades 2020. Vi har många år av erfarenhet inom handel på nätet med presentartiklar. Vi ville genom inspiration kunna erbjuda kläder som gör din vardag roligare till ett mycket förmånligt pris online.

Efter en tid av mycket analys och omvärldsbevakning kunde vi hitta olika stilar som våra kunder önskade. För att hålla ner priserna såg vi till att koppla ihop vår butik med några av de främsta fabrikerna.

Vision

Visionen hos med Epic Pop Shirtz är att göra din köpupplevelse enklare och roligare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett stort och varierande utbud av mode och presenter i strävan mot en mindre stressig vardag.

Vår långsiktiga vision med Epic Pop Shirtz är att bli en ledande aktör i Sverige inom mode till rimliga priser online. Att förse våra kunder med ett brett utbud av hög kvalitet och modern design